ІНСПЕКЦІЯ АКТИВНО СПІВПРАЦЮЄ ЗІ ЗМІ РЕГІОНУ

Біорізноманіття як своєрідний природний механізм підтримання умов життя людства лежить в основі можливостей сталого розвитку у майбутньому. Тому знову і знову Інспекція привертає увагу громадськості щодо його збереження.
          02 червня 2020 року в ефірі радіостанції «Українське радіо. Харків» пролунала інформація щодо операції «НЕРЕСТ-2020».
         Були висвітлені моменти щодо здійснених заходів інспекційного реагування в рамках проведення щорічної операції «НЕРЕСТ-2020». Слухачам були роз’яснені правила провадження любительського та спортивного рибальства з метою попередження порушень під час риболовлі в межах Харківської області в нерестовий період.
      «Адміністративні злочини потрапляють під дію статті 85 КУпАП України. Згідно з її третьої частиною, штраф для пересічних громадян складає від 34 до 51 гривні. На посадових осіб штраф складає 170-510 гривень. Грубі порушення правил рибальства, наслідками яких стало незаконне добування риби, розглядаються судовими органами за частиною 4 цієї статті.» - зазначає в інтерв’ю заступник начальника відділу державного екологічного нагляду (контролю) тваринного світу та біоресурсів Олександр Коросотельов.

Запис інтерв’ю можна прослухати за посиланням:https://www.mixcloud.com/oblradio_kharkiv/операція-нерест-на-харківщині-де-і-як-не-можна-рибалити/

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці