З ДНЕМ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ

23 червня в Україні відмічається День державної служби. Працювати в державних органах, забезпечувати виконання завдань і функцій держави - вкрай відповідальна справа, від якої залежить успіх політичних, економічних та соціальних перетворень, добробут людей, їхнє ставлення до влади.

Люди, які обирають державну службу, заслуговують на глибоку повагу за їхню клопітку роботу. Державні службовці не лише виконують свої обов'язки, а й несуть відповідальність за добробут та майбутнє свого народу! І роблять це за покликанням, демонструючи справжню відданість справі та бажання служити людям!

Пам'ятайте, що довіра до влади починається з державного службовця, який має відігравати роль посередника між нею та народом, реагувати на запити сучасного суспільства. Від ефективності інституту державної служби, відповідальності кожного з Вас залежить успішність держави в цілому. Саме тому, суспільство покладає на державних службовців особливо відповідальні завдання, чекає від них компетентності та ініціативи.

Отже, з нагоди свята, від колективу Державної екологічної інспекції у Харківській області бажаємо Вам натхнення та невичерпної енергії, витримки від життєвих випробувань, нових звершень у роботі! А також, заслуженої шани та вдячності !

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці