ТВАРИНИ, ЯК І ВСІ ЖИВІ ІСТОТИ, ЗАСЛУГОВУЮТЬ НА ПІКЛУВАННЯ ТА СПІВЧУТТЯ

15 серпня 2020 року - Всесвітній день безпритульних тварин.

Цей день - прекрасна можливість придбати чотирилапого друга, а тваринам знайти господаря.


На сьогодні найбільший притулок для бездомних тварин в Україні – притулок "Сіріус" в м. Києві, там живе близько 2,5 тисяч тварин. В Харкові також є центри для безпритульних тварин: Харківський міський притулок для бездомних тварин, порятунок тварин Харків та ще багато інших. Інспекція в минулому році організовувала благодійну акцію підтримки тварин у центрі "Порятунок тварин Харків".

Для того, щоб вирішити проблему недбалого поводження з тваринами, потрібно приймати відповідні закони, але по мірі можливостей, допомагати може кожен. У собаки є одна прекрасна якість - вона пам'ятає добро. Домашні улюбленці завжди віддано чекають на Вас удома, Ви та Ваша турбота їм дуже потрібна, а часом і життєво необхідна.



Якщо у вас з'явилися непередбачені життєві обставини такі, як зміна міста або країни проживання, не залишайте своїх домашніх вихованців на вулиці, краще віддайте їх у притулок, де для них знайдуть нову родину.

Ми пропонуємо всім небайдужим, кожному в своєму місті, селі зробіть свій внесок у справу «вирішення проблеми безпритульних тварин», погодуйте вуличну тваринку, пташку. Придбайте необхідні речі для вихованців притулків Вашого міста, проведіть цей день в гармонії з оточуючим світом!



ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці