Стартувала Міжнародна акція «Всесвітній день прибирання».

Укрінформ повідомляє, що організаторами є Всеукраїнський міжнародний рух Let's do it Ukraine. «З метою поліпшення екологічної ситуації України, розвитку Всеукраїнського волонтерського руху, загального прагнення до кращого майбутнього у розвитку екологічного сектора Всеукраїнський міжнародний рух Let's do it Ukraine спільно з міжнародним рухом Let's do it World проводить щорічну соціально-екологічну акцію з прибирання зелених зон та благоустрою територій ... .. »- говориться у повідомленні.

«Загальна ідея акції полягає в тому, щоб допомогти людям помітити проблеми з відходами в їх найближчому оточенні і почати вживати заходи щодо їх усунення ... В рамках акції буде реалізована кампанія « Побачив? Прибери! ». Це додаткова можливість привернути увагу до питань, пов'язаних з відходами в нашій країні, а також закликати людей до дій ... .. » - коментує президент Let's do it Ukraine Юлія Мархель.





Колектив Інспекції, під керівництвом в.о. начальника Інспекції Інеси Сосіної, взяли участь в даному заході.




«Ми привели одну з територій міста до належного вигляду. Прибрали сміття, прибрали дикорослі шкідливі трави, засохлі чагарники, гілля та сухе листя з земельної ділянки. Продуктивно попрацювали для благоустрою нашого міста ». - коментує Інеса Сосіна.











Друзі, пам'ятаємо, що у нас немає Містера Мускула з реклами, який зробить довкілля сяюче чистим. У нас є ми, наша свідомість, любов до природи та небайдужість до майбутнього наших дітей. Якщо кожен буде стежити за чистотою «свого природного дому», то нам вдасться уникнути сміттєвої катастрофи на планеті.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці