14 ЧЕРВНЯ ВІДБУЛАСЯ ЦЕРЕМОНІЯ НАГОРОДЖЕННЯ ПЕРЕМОЖЦІВ 14-ГО ТВОРЧОГО КОНКУРСУ «СІВЕРСЬКИЙ ДОНЕЦЬ – ОЧИМА МОЛОДІ» В ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

Сьогодні, 14 червня, Державна екологічна інспекція у Харківській області прийняла участь на виставці творчих робіт та нагородженні переможців 14-го творчого конкурсу «Сіверський Донець – очима молоді».



До участі в конкурсі були запрошені учні та студенти Харківської, Донецької та Луганської областей, які мріють бачити річки свого дитинства чистими і готові докласти до цього власних зусиль!

Цього року на конкурс надійшло понад 500 творчих робіт від навчальних закладів Харківської, Донецької та Луганської областей. З яких, третина творчих робіт (малюнки, мотиваційні розробки, фотографії, дослідні роботи, літературні твори тощо) були від учнів та студентів навчальних закладів Харкова та Харківської області.


 

«Цей конкурс допомагає привернути увагу широкого загалу до проблем водних ресурсів» - зазначив начальник Сіверсько-Донецького БУВР Сергій Трофанчук.



Конкурс «Сіверський Донець – очима молоді» проводиться з 2007 року в рамках низки заходів, присвячених Дню Сіверського Дінця. Організатори прагнуть згуртувати всю молодь Придінців’я в єдину ЕКО-спільноту, що любить, шанує і піклується про маленькі й великі річки басейну Сіверського Дінця – головної водної артерії сходу України!

 

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці