ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ТВАРИН

Всесвітній день тварин — міжнародний день, спрямований на привернення уваги людства до прав тварин та їхнього добробуту, що святкується кожного року 4 жовтня. Це свято допомагає об'єднати зусилля усіх, хто дбає про домашніх і бездомних тварин.

Історія цього дня починається ще з 1925 року, коли його вперше організував у Берліні німецький письменник і зоозахисник Генгіх Ціммерманн.

У сучасному світі людина все далі відходить від природи. Спілкування з нею поступово заміщується соціальними мережами, комп’ютерними іграми, віртуальним світом. Дуже часто ми забуваємо, що поряд з нами живуть вірні друзі – тварини. Вони відданими очима дивляться на нас, очікуючи уваги і любові. Наші домашні улюбленці так багато роблять для нас: охороняють, дарують радість спілкування, а іноді навіть рятують життя, чекаючи від нас лише уваги.

Співробітники Державної екологічної інспекції у Харківській області не стоять осторонь від теми піклування про тварин. Цього року ми вирішили показати хто чекає двома на нас. 





ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці