ВІДБУЛАСЬ ПОВТОРНА ПЕРЕВІРКА ЯКОСТІ ДИЗЕЛЬНОГО ПАЛЬНОГО

ДЕРЖАВНА ЕКОЛОГІЧНА ІНСПЕКЦІЯ У ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПРОВОДИТЬ ПЕРЕВІРКИ СТАНУ ВИКОНАННЯ ВИМОГ ПО УСУНЕННЮ ВИЯВЛЕНИХ НЕВІДПОВІДНОСТЕЙ ПАЛИВА ВСТАНОВЛЕНИМ НОРМАМ

Державна екологічна інспекція у Харківській області в рамках проведення контролю якості пального на АЗС області, проводить перевірки стану виконання попередньо прийнятих рішень щодо приведення продукції у відповідність, окремі параметри якої не відповідали встановленим нормам.

Як повідомлялося раніше, 10 вересня 2021 року за результатами проведеної у спеціалізованій лабораторії експертизи відібраних зразків дизельного пального на автозаправній станції ТОВ «БРЕНТ ОЙЛ-95», що розташована в смт. Мала Данилівка, Дергачівського району Харківської області було встановлено невідповідність його окремого показника вимогам Технічного регламенту, який визначає норми якості автомобільних бензинів та дизельного пального, що реалізуються на території України. У зв’язку з означеним, Інспекцією було висунуто вимогу щодо термінового  приведення даної партії палива у відповідність до встановлених норм.

23 вересня 2021 року в рамках проведення перевірки стану виконання прийнятих Інспекцією рішень щодо приведення продукції у відповідність до встановлених вимог на вказаній автозаправній станції повторно відібрані зразки партії пального, показники якості якої підлягали приведенню у відповідність.

За результатами проведеної повторної експертизи акредитованою випробувальною лабораторією ТОВ «Інспекторат Україна» не виявлено відхилення показників якості пального від визначених Технічним регламентом норм.

Таким чином, суб’єктом господарювання ТОВ «БРЕНТ ОЙЛ-95» було виконано рішення Інспекції щодо приведення показників якості зазначеної партії дизельного палива до допустимих значень.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці