ЩЕ ОДИН НЕДОПУСК!!!!!!

НЕДОПУСК ДО ПЕРЕВІРКИ

ДП «Красноградське лісове господарство»

Державною екологічною інспекцією у Харківській області на підставі погодження Міністерства екології та природних ресурсів України від 16.08.2019 № 5/4.1-11/9145-19 з 11 вересня поточного року розпочато позаплановий заход (перевірку) господарської діяльності Державного підприємства «Красноградське лісове господарство».

Проте державних інспекторів не було допущено до проведення перевірки, про що складено відповідний акт від 11.09.2019, аргументом лісгоспа була недостатність фактів і конкретики у зверненні громадян.

Заходи державного нагляду (контролю) за додержанням вимог природоохоронного законодавства Інспекцією здійснюються у відповідності до покладених на неї завдань та Положення про Державну екологічну інспекцію в Автономній республіці Крим, областях, містах Києві та Севастополі затвердженого наказом Міністерства екології та природних ресурсів України від 11.08.2017 № 312 та зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 04 вересня 2017р. за № 1080/30948.

Через недопущення державних інспекторів до перевірки, Інспекція не мала можливості  виконати свої повноваження у повному обсязі.

 З метою вжиття подальших заходів реагування, в ситуації що склалася, Інспекцією направлено листи до Головного Управління Національної поліції в Харківській області, Прокуратури Харківської області з проханням вжити відповідних заходів реагування та повідомлено Державну екологічну інспекцію України.

Крім того керівництвом лісгоспу вже втрете Інспекцію недопущено до проведення перевірки, за фактом попереднього недопуску Прокуратурою Харківської області відкрито кримінальне провадження.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці