Державна екологічна інспекція у Харківській області взяла участь у семінарі

       Державна екологічна інспекція у Харківській області взяла участь у семінарі, який відбувся 18 жовтня 2019 року у Харківському регіональному відділенні Національної школи суддів України спільно з Харківським апеляційним судом.

      Тема лекції, яку презентувала Інспекція - «Порядок реалізації державного нагляду (контролю) у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання, відтворення й охорони природних ресурсів. Проблемні питання взаємодії Державної екологічної інспекції у Харківській області з правоохоронними та судовими органами.»

        Перший заступник начальника Інспекції Юрій Єфімов, який був одним із доповідачем, надав роз'яснення на гострі питання від аудиторії – «Постанова КМУ від 14 серпня 20196 No750 втратила чинність – це по-перше. По-друге, Інспекція з червня поточного року після затвердження положення про структурні підрозділи розпочала перевірки таких характеристик – автомобільних бензинів, дизельного, судових та котельних палив на дотримання вимог Технічного регламенту затвердженого постановою КМУ від 01 серпня 2013 No927» - підсумував Юрій Єфімов.

            Інспекція активно підтримує культурно-просвітницькі заходи. Це важливо для розвитку екостратегії країни.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці