ЖОДНОГО РАЗУ НЕ ПЕРЕВІРЕНІ!

На Харківщині здійснює свою господарську діяльність ТОВАРИСТВО  З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "МК М'ЯСНИЙ" (код ЄДРПОУ 40936772) основний вид діяльності даного суб’єкту господарювання, відповідно до відомостей порталу Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань Мінюсту України – це виробництво м'яса (основний), виробництво м'ясних продуктів, оптова та роздрібна торгівля м'ясом і м'ясними продуктами та інш.

Діяльність свою здійснюють досить успішно і масштабно, про що свідчать численні точки роздрібного продажу продукції як по місту Харкову так і за його межами.

З моменту заснування підприємства Державна екологічна інспекція у Харківській області (далі-Інспекція) жодного разу не була допущена до перевірки!

Про що свідчать численні спроби Інспекції провести перевірки. У 2015 році як планово так і позапланово з органами прокуратури, у 2017 році позапланово на підставі рішення суду, у 2018 році планово та позапланово за зверненням невдоволених  та обурених громадян, так і у поточному 2021 році на підставі звернення  громадянина від 05.07.2021 стосовно порушення природоохоронного законодавства з боку діяльності ТОВ "МК М'ЯСНИЙ", однак здійснити перевірку Інспекцією ЖОДНОГО РАЗУ НЕ ВДАЛОСЬ!

 На адресу Інспекції постійно надходять численні скарги обурених та невдоволених діяльністю даного підприємства громадян.

Факти викладені в скаргах свідчать про техногенний вплив на оточуюче природне середовище в результаті діяльності даного суб’єкта господарювання, а саме на погіршення стану атмосферного повітря, якість питної води, забруднення поверхневих вод в регіоні де розташоване  виробництво.

Незважаючи на всі ці факти керівництво названого підприємства систематично не допускає Інспекцію для здійснення заходів державного нагляду (контролю) дотримання вимог природоохоронного законодавства, чим не дає можливості проведення перевірки законності ведення своєї діяльності відповідно до вимог чинного природоохоронного законодавства.

У зв’язку з черговим недопущенням до проведення перевірки даного об’єкту, Інспекцією знову складено акт про недопущення.

Копії матеріалів разом із відповідним актом про недопущення направлено до правоохоронних органів, а саме: до Харківської обласної прокуратури, Головного Управління Нацполіції України в Харківській області, до Управління Служби безпеки України в Харківській області.

Питання до підприємства очевидні! Мабуть є що приховувати від держави!

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці