Поблизу лісу у Київському районі Харкова знайшли рештки трьох парнокопитних тварин

Відділом державного екологічного нагляду (контролю)тваринного світу та біоресурсів було проведено інформативну бесіду середнаселення із залученням представника Управління лісового та мисливськогогосподарства.

Роз’яснювальна робота проведена через засоби ЗМІ, а саметелеінтерв’ю на прикладі конкретного факту виявлених решток тварин.

Були висвітлені перші факти виявлених порушень правилполювання у мисливський сезон 2020/2021, та роз’яснено алгоритм дій длягромадян, які мають інформацію про можливі порушення правил полювання.

Окрім того були надані дані, щодо проведених заходівдержавного нагляду (контролю) за перші два тижні після відкриття полювання напернату дичину.

Так станом на 31.08.2021 року співробітниками Інспекціїбуло виявлено 28 осіб, які здійснили порушення правил полювання, кожногопорушника було притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.1 ст. 85КУпАП.

В разі виявлення фактів незаконногополювання просимо небайдужих громадян повідомляти Інспекцію за тел. 0577255996,чи звертатись до правоохоронних органів.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці