ІНСПЕКЦІЯ ПРОДОВЖУЄ ВІДБІР ПРОБ ПАЛЬНОГО В РАМКАХ РИНКОВОГО НАГЛЯДУ

Державна екологічна інспекція у Харківській області продовжує здійснювати відбір проб автомобільних бензинів та дизельного пального для перевірки їх якості у спеціалізованій лабораторії в рамках державного ринкового нагляду.

Так, 15.11.2021 року за результатами проведеної у спеціалізованій лабораторії експертизи відібраних зразків дизельного пального на автозаправній станції ТОВ «ГАРАНТ ЕКСПРЕС», що розташована в місті Харків, вулиця Олімпійська, 8 було встановлено невідповідність його окремого показника «Температура спалаху в закритому тиглі» вимогам Технічного регламенту, який визначає норми якості автомобільних бензинів та дизельного пального, що реалізуються на території України.

У зв’язку з означеним, Інспекцією було висунуто вимогу щодо термінового приведення даної партії палива у відповідність до визначених норм, встановлено контроль за виконанням даної вимоги.

За результатами проведеного контролю виконання прийнятих Інспекцією рішень щодо приведення продукції у відповідність до встановлених вимог, ініційовано питання проведення повторної експертизи партії пального, показники якості якої підлягали приведенню у відповідність.

Повторні лабораторні випробування зафіксували приведення показника якості пального до визначених Технічним регламентом норм.

Таким чином, суб’єктом господарювання ТОВ «ГАРАНТ ЕКСПРЕС» було виконано рішення Інспекції щодо приведення показників якості зазначеної партії дизельного палива до прийнятних значень.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці