Спільна нарада керівництва Харківського рибоохоронного патруля та Державної екологічної інспекції у Харківській області.

Першого листопада 2022 року відбулася спільна нарада керівництва Харківського рибоохоронного патруля та Державної екологічної інспекції у Харківській області.
В ході наради розглядалися питання спільних рибоохоронних заходів на рибогосподарських водних об’єктах та їх ділянках Харківської області.

Співпраця Державної екологічної інспекції з іншими організаціями та  відомствами є одним з важливих  та ефективних методом роботи.

І боротьба з браконьєрством, за для захисту водних живих ресурсів області, є одним з важливих та актуальних напрямків роботи Інспекції.

Особливо нагальними такі заходи є у період заборони лову у зимувальних ямах та заборони, що діє у Харківській області на промисловий, любительський та спортивний лов ВБР.  

Така заборона була ухвалена рішенням Регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Харківської обласної військової адміністрації від 24 червня 2022 року і буде діяти до закінчення дії воєнного стану.

За результатами даної робочої наради було прийнято рішення про співпрацю вищевказаних організацій, які здійснюватимуть колективні рейди відповідно до Плану спільних заходів за для досягнення спільного результату та мети!

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці