НЕЗАКОННИЙ РИБНИЙ ПРОМИСЕЛ!

 В рамках виконання сумісного плану заходів спрямованого на посилення державного нагляду (контролю) в частині використання об’єктів тваринного світу в період дії воєнного стану Інспекцією було проведено сумісний виїзд з представниками Управління Державного агентства меліорації та рибного господарства у Харківській області по периметру акваторії Печенізького водосховища.

За результатами проведених заходів було виявлено порушника, який намагався здійснити не законний вилов водних живих ресурсів у районі с. Хотімля за допомогою двох мисинових сіток довжиною 80 метрів кожна.

В результаті злагоджених дій вдалося попередити дане правопорушення.

Заборонені знаряддя лову були вилучені а на порушника складено протокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП за грубе порушення правил рибальства, подальший розгляд цієї справи буде вирішуватися у судовому порядку.

Окрім того на даній водоймі було виявлено дві одиниці безхозних мисинових сіток довжиною 80 метрів кожна.

Також чотири ліскові  сітки довжиною по 100 метрів кожна ( зв’язані між собою у дві ставки довжиною по 200 метрів кожна).

Вкотре доводимо, до громадян та суб’єктів господарювання, про необхідність додержання заборон визначених на законодавчому рівні з урахуванням умов дії воєнного стану. 

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці