Робоча нарада співробітників Державної екологічної інспекції у Харківській області та представників Управління Служби безпеки України у Харківській області.

04 листопада 2022 року відбулась робоча нарада співробітників Державної екологічної інспекції у Харківській області та представників Управління Служби безпеки України у Харківській області.

Мета заходу – забезпечити роботу із запобігання та виявлення фактів хабарництва, протидії корупції і контроль за здійсненням антикорупційних заходів. Особливу увагу приділено корупційним ризикам та корупційним злочинам для держслужбовців. Також було роз’яснено про правопорушення, пов’язані з корупцією. Наголошено на чіткому дотриманні посадових обов’язків та етики державного службовця.

Окрім вирішення нагальних робочих питань Інспекції була проведена роз’яснювальна робота з алгоритму дій у разі виявлення ДРГ. «Під час війни в Україні діють ворожі диверсійно-розвідувальні групи (ДРГ). Варто розуміти, що ДРГ – це підготовлені люди, які без жодних вагань можуть застосувати зброю проти особи, яка становитиме для них загрозу.

Якщо ви бачите підозрілу особу чи групу людей, варто першочергово повідомити про це в СБУ чи поліцію. За жодних умов не піддавати своє життя і здоров’я додатковим ризикам. Знешкодженням ДРГ мають займатися відповідні професіонали», - наголосив представник відомства.

За результатами наради було визначено курс подальшої роботи в умовах воєнного стану, перспективні плани роботи.

Працюємо на перемогу!

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці