"НОВОРІЧНА ЯЛИНКА 2022"

    В рамках виконання сумісного проведення спільних рейдів Головного управління Національної поліції в Харківській області, Державної екологічної інспекції у Харківській області і Харківського обласного управління лісового та мисливського господарства з охорони хвойних насаджень від незаконних порубів на «новорічні ялинки» у різдвяно - новорічний період 2023 року в період дії воєнного стану Інспекцією було проведено сумісні виїзди з представниками правоохоронних органів у місцях безпосереднього зростання та можливої реалізації новорічних дерев.

     За результатами проведених заходів було виявлено 10 осіб порушників.

     Станом на 23.12.2022р. до адміністративної відповідальності було притягнуто порушників на загальну суму 4590,00 тис. грн., окрім того пред’явлено претензії для відшкодування завданої шкоди довкіллю на загальну суму 5393,74 тис. грн.

           До завершення періоду новорічних дат Інспекцією будуть проводитись подальші заходи спрямовані на недопущення порушення вимог природоохоронного законодавства України.

     Вкотре доводимо, до громадян та суб’єктів господарювання, про необхідність додержання заборон визначених на законодавчому рівні з урахуванням умов дії воєнного стану. 

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці