Спільні заходи з Національним юридичним університетом ім Я. Мудрого

Працівники разом з керівником Державної екологічної інспекції у Харківській області  прийняли участь в заході організованому Національним юридичним університетом імені Ярослава Мудрого, присвяченому Всесвітньому Дню довкілля.

В заході також прийняли участь представники ректорату, викладачі, співробітники, студенти Університету.

Спільними зусиллями було прибрано близько 8,5 гектарів прилеглої території до навчальних корпусів та гуртожитків Університету, а також спортивні майданчики та зони відпочинку. Крім того, було висаджено понад 100 дерев та декоративних кущів, квітів.

Начальник Державної екологічної інспекції у Харківській області  та ректор Університету Анатолій Гетьман  під час робочої зустрічі обговорили проведені спільні заходи з озеленення території та досягли домовленості стосовно заходів пов’язаних з оглядом території навколо корпусів та інших об’єктів Університету на предмет дотримання вимог природоохоронного законодавства, фіксації фактів та наслідків збройної агресії рф.

Такі ініціативи є прикладом того, як спільними зусиллями можна прикрасити наше місто та зберегти його для майбутніх поколінь.

Харків незважаючи на труднощі, складнощі та жахіття війни залишається охайним, чистим, зеленим та квітучим містом. Таким яким ми всі його знаємо і пам’ятаємо.

Хай небо буде мирним, а Україна чистою!

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці