«Шевченківські дуби» у парку Слави ім. М.А. Масленнікова смт. Бабаї

«Шевченківські дуби» у парку Слави ім. М.А. Масленнікова смт. Бабаї

🌳Екоакція "Шевченко єднає Україну" триває.

Нагадаємо, що Екоакція була започаткована Держекоінспекцією України в рамках програми Президента «Зелена країна».

Державна екологічна інспекція у Харківській області продовжує здійснювати заходи з висадки «Шевченківських дубів» на території Харківської області.

🤝Разом з Міжнародною організацією World Central Kitchen, Світлана Світлична, та БО "БНФ "Сильна Зодина-Вільна Україна" - Людмила Могілевська, за підтримки ТРО «Фенікс» на чолі з Леонідом Могілевським за участі працівників лісової охорони Бабаївського лісництва Філії «Жовтневе лісове господарство» ДП «Ліси України», судді Господарського суду Харківської області- Олексія Присяжнюка, представників та голови Височанської громади Харківської області – Олександра Мороза було висаджено 60 дубів.

Сіянці дубів вирощені на Черкащині із жолудів тисячолітнього дерева є частиною ботанічної пам’ятки природи – «Дуби Тараса Шевченка в с. Будище». Отже, цей захід має не лише екологічне, а й історико-культурне значення, оскільки на меті як вшанування пам’яті Кобзаря - великого українського поета і художника Т.Г. Шевченка, а й примноження зелених насаджень, покращення екологічного стану регіону, підвищення рівня екологічної свідомості громадян.

🌍Така ініціатива є прикладом того, як можна спільними зусиллями прикрасити Харківську область та зберегти її довкілля для майбутніх поколінь. Дякуємо всім учасникам заходу, що знайшли час та можливість доєднатись до екологічного заходу.

Окремо хочемо висловити свою подяку добровольцям ДФТГ при 127 бригаді ТРО. В ці важкі для країни часи їхнє прагнення захищати Україну та природне середовище заслуговує на нашу повагу та вдячність.

Працюємо на перемогу!🇺🇦

Статистика и объявления
Все реакции:
24

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці