Джерело Чугуєво-Бабчанського лісового фахового коледжу

Екологічні акції в Чугуєво-Бабчанському лісовому фаховому коледжу не рідкість.
🌍 Тож до Всесвітнього дня охорони навколишнього середовища було приурочено наступний захід зі збереження та благоустрою території.
💧 Так на території селища Кочеток, Чугуївського району Харківської області, неподалік Чугуєво-Бабчанського лісового фахового коледжу, є джерельце природної питної води, яке добре відоме місцевим мешканців своєю чистою і смачною водою. Але сама криниця і територія навколо неї вже давно потребували облагородження.
🍃 До акції доєднались начальник Державної екологічної інспекції у Харківській області Сидоренко Андрій Юрійович, начальник Південно-Східного міжрегіонального управління лісового та мисливського господарства Лисенко Олександр Григорович, заступник Чугуївського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бармін Костянтин Олександрович, директор філії «Чугуєво-Бабчанське лісове господарство» Гіглавий Олександр Олександрович, Заслужений лісівник України, ветеран лісової галузі Світайло Сергій Пилипович, радник Чугуївського міського голови в смт. Кочеток Майборода Анастасія Анатоліївна.
🍃 Також за сприяння Голови Державного агентства лісових ресурсів України Болоховця Юрія Віталійовича та Т.в.о. Голови Державного агентства лісових ресурсів України Смаля Віктора Ігоровича Чугуєво-Бабчанському лісовому фаховому коледжу було передано цінний подарунок - тример садовий, який буде використовуватися для благоустрою мальовничого дендропарку освітнього закладу.
Тепер очищене джерело виблискує і струменить, освіжає усіх бажаючих та милує око. А такі події є яскравим прикладом об'єднання заради покращення стану довкілля та його збереження для майбутніх поколінь і цей нелегкий для країни час.
🇺🇦Працюємо та перемагаємо!

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці