РЕГІОНАЛЬНИЙ ФОРУМ «ОСВІТА. НАУКА. БІЗНЕС»

14 червня 2023 року перший заступник начальника Державної екологічної інспекції у Харківській області Юрій Єфімов взяв участь у регіональному форумі «ОСВІТА. НАУКА. БІЗНЕС», який відбувся у приміщенні Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна.

Серед учасників Форуму було керівництво Харківської області та міста, очільники Міністерства освіти і науки, інших органів державної та виконавчої влади, представники промисловості та бізнесу.

Метою проведення Форуму визначено опрацювання та реалізація завдань державної політики нової повоєнної економіки України, адаптованої до європейських стандартів. Таку масштабну задачу необхідно вирішувати, перед усім, шляхом формування науково-інноваційного та кадрового потенціалу.

У контексті науково-інноваційних передумов, Форум об’єднав представників влади та лідерів регіону - науковців, дослідників, експертів та представників бізнесу для обговорення та вирішення важливих для держави економічних питань.

Зокрема, відбулися презентації та дискусії з питань, що в тому числі належать до компетенції Інспекції, а саме: відновлення земель сільськогосподарського призначення, інноваційних технологій в енергетиці, медицині, ІТ, питання якості води, психофізичної реабілітації військових та цивільних, постраждалих від бойових дій. 

Таким чином, Форум може стати сприятливим середовищем для формування партнерства між науково-дослідними установами, бізнесом та владою, з метою спільної реалізації проектів та ініціатив, спрямованих на розвиток нової повоєнної економіки.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці