ДЕНЬ ПРАЦІВНИКА ПРИРОДНО-ЗАПОВІДНОЇ СПРАВИ

Сьогодні, 7 липня, Державна екологічна інспекція у Харківській області вітає всіх працівників природоохоронних організацій та заповідників України з їх професійним святом -  Днем працівника природно-заповідної справи!

Цей день є чудовою нагодою віддати шану всім тим, хто присвячує своє життя захисту і збереженню нашої неймовірної природи. Ваша праця має велике значення для збереження біологічного і природного різноманіття, екосистем і природних резерватів України.

Ваше плідне старання допомагає зберегти природні заповідники, розробляти ефективні стратегії охорони дикої природи та відновлювати ті екосистеми, що були пошкоджені. Ви є відданими захисниками природи та ваші зусилля спрямовані на забезпечення життєвого простору для численних видів тварин і рослин.

Будьте пишні своїми досягненнями, насолоджуйтесь красою навколишнього світу, яку ви допомагаєте зберегти. Ваша праця є вагомим внеском у створення стійкого майбутнього для нашої країни.

Бажаємо Вам успіхів і впевнених досягнень! Здоров’я Вам і радості! Вітаємо зі святом Днем працівника природно-заповідної справи!

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці