ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВНОСТІ

Сьогодні, 28 липня, ми відзначаємо День Української Державності - важливе національне свято.

День Української Державності нагадує нам про тисячолітню історію нашої країни. В цей день ми вшановуємо всі етапи нашого державотворення і всіх, хто доклав зусиль, щоб Україна відбулася як держава. 

Це день, коли українці вшановують пам’ять своїх героїв, борців за незалежність та всіх, хто віддав своє життя за свободу та суверенітет країни.

Сьогодні, в умовах збройної російської агресії, національна єдність українців відіграє ключову роль у збереженні державності України. Єдність - це дійсно є обов’язковою умовою для зміцнення та розвитку держави.

Слід зауважити, що національна єдність не означає однаковість думок чи ідеологій серед народу. Вона може існувати при різноманітності, але базується на загальних цінностях, зберіганні державного суверенітету та спільній меті розвитку країни.

Національна єдність стає ключовою складовою успішного становлення та існування нашої держави. 

Ядром державності є воля до самовизначення, історичний досвід народу, його менталітет і правові традиції. Держава – це спосіб забезпечення і запорука  цілісного існування нації. А ознаками успішної державності є втілене право нації на незалежність, ефективний державний апарат і дієздатне військо та міжнародне визнання.

Державна екологічна інспекція у Харківській області вітає всіх українців з Днем Української Державності! 

Нехай цей день стане днем гордості та гідності кожного українця, днем згуртованості та злагоди у нашій спільній меті будувати щасливу та мирну Україну.

СЛАВА УКРАЇНІ!


Начало формы

 

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці