24 СЕРПНЯ - ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

У цей день, 24 серпня 1991 року, Верховна Рада України ухвалило Акт про незалежність України та від’єднання від СРСР, внаслідок чого Україна стала суверенною державою. Цей день став символом незалежності для українського народу.

Це свято відображає важливий етап в історії України, коли країна здобула право самостійно визначати свою долю, спрямовувати свій розвиток на встановлення демократичних засад у новоствореній незалежній країні.

Україна має багату історію та культуру, і саме цей день нагадує нам про наші досягнення та витримку у складні часи.

Наразі, цього року найбільше національне свято є особливим та  тривожним, адже саме 24 серпня виповнюється півтори року, як Україна протистоїть повномасштабному вторгненню в війні з російським агресором. Саме тому, сьогодні українці святкують досягнення своєї країни з особливим почуттям гордості та відчувають патріотичний підйом та згуртованість. Сьогодні з великою пошаною згадуємо героїв, які віддали своє життя за незалежність України та про тих, хто продовжує боротися за нашу землю і за нашу свободу. Дякуємо нашим захисникам та захисницям, всім героям, які віддано служать нашій країні.

Державна екологічна інспекція у Харківській області, у цей святковий день, бажає всім українцям миру, процвітання та щастя!

Дякуємо нашим військовим, що боронять нашу землю та святкуємо цей важливий день із гордістю за свою країну!

Нехай Україна буде  сильною та успішною, а наш народ – об’єднаним та впевненим у своїй майбутній долі. Бажаємо, щоб кожен з нас мав можливість реалізувати свої мрії та жити у гідності!

🇺🇦

З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ, УКРАЇНО!

СЛАВА УКРАЇНІ!

🇺🇦

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці