Зруйновані будівлі Державної судової адміністрації

Державною екологічною інспекцією у Харківській області продовжується фіксація злочинних наслідків російської агресії. Так, внаслідок масованого бомбардування, ворожих ракетних ударів та артилерійських обстрілів зазнали руйнувань будівлі Державної судової адміністрації України у Харківській області.

В грудні 2022 року були встановлені руйнування та пошкодження, яких зазнали будівлі Ізюмського міськрайонного суду,  а також будівлі Вовчанського районного суду, Дворічанського районного суду та Куп’янського міськрайонного суду та. Це акти вандалізму, пов’язані з російською агресією, спрямовані на знищення цивільних об’єктів та спричинення шкоди. Крім втрати майна, включаючи обладнання, документи та інше майно, яке знаходилося в будівлях, відбулося засмічення земельних ресурсів будівельними відходами, склом.

Спеціалістами відділу державного екологічного нагляду (контролю) атмосферного повітря - державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Харківської області розраховано шкоду, зумовлену засміченням земельних ресурсів на загальну суму  на загальну суму
3 786 236 грн. Матеріали по розрахункам направлені до правоохоронних органів.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці