В Харкові окупанти продовжують руйнувати лікарні

У Харкові під час нічного масованого обстрілу Харкова 30 грудня 2023 року окупанти нанесли більше 6 ударів по цетральній частині міста, по черзі цивільних об’єктів, серед котрих було пошкоджено будівлі Обласної клінічної лікарні по проспекту Незалежності 13.

За даними з офіційних джерел удари були нанесені ракетами "Іскандер-М" та «Шахедами», що призвело до масштабних руйнувань будівель медзакладу.

Російські війська продовжують нещадно руйнувати цивільну інфраструктуру у центрі міста!

Постраждали кілька будівель Обласної клінічної лікарні, яка є базою 13 кафедр Харківського державного медичного університету, а саме:

- факультетської хірургії, кафедри нейрохірургії, факультетської терапії, пропедевтики внутрішніх хвороб, акушерства і гінекології № 2, офтальмології, нервових хвороб, отоларингології, патологічної анатомії, травматології, щелепно-лицевої хірургії, рентгенології і радіології, анестезіології і невідкладних станів.

Співробітники Державної екологічної інспекції у Харківській області за даними фактами розрахували суму нанесеної шкоди, яка склала понад 55 мільйонів гривень. 

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці