Сьогодні День землевпорядника

Щорічно в другу суботу березня в Україні відзначають День землевпорядника - професійне свято тих, хто здійснює державну політику в галузі земельних відносин і використання земель, веде облік та управління в установленому порядку земельними ділянками,  хто з великою відданістю і професійним майстерністю здійснює землевпорядну діяльність.

Державна екологічна інспекція у Харківській області вітає Вас, шановні землевпорядники,  з Вашим професійним святом!

В Україні професія землевпорядника завжди користувалася повагою, оскільки вона присвячена безцінному скарбу країни – землі та націлена на її раціональне і ефективне використання, забезпечення її відновлення та збереження для наступних поколінь. Ваша праця нерозривно пов’язана із забезпеченням ефективного використання природних ресурсів.

Сьогодні ми висловлюємо щиру подяку за Ваші зусилля, спрямовані на розвиток і охорону землі. Ваш професійний внесок є невід'ємною складовою нашого екологічного розвитку та допомагає зберігати природні багатства для майбутніх поколінь.

Нехай кожен Ваш день буде наповнений новими досягненнями та новими здобутками, а Ваша праця завжди знаходить віддяку та підтримку! Бажаємо міцного здоров'я, невичерпної енергії та невгамовного натхнення  у Ваших благородних справах!

 

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці