ПЕРШИМ ЗАСТУПНИКОМ НАЧАЛЬНИКА ІНСПЕКЦІЇ ПРОВЕДЕНО ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ З ПИТАНЬ ВИРУБКИ ДЕРЕВ У ПАРКУ

08 серпня 2019 року відповідно до графіку особистого прийому громадян керівництвом Інспекції відбувся черговий прийом першого заступника начальника Інспекції. Під час прийому громадянин Ш. разом з головою ГО «УКРАЇНЦІ ЄДНАЙМОСЯ» зверталися до першого заступника начальника Інспекції Юрія Єфімова з питаннями щодо незаконної вирубки дерев на території парку культури та відпочинку «Зелений гай», з проханням виділити спеціаліста від Інспекції для огляду території парку, щодо знищення джерела у цьому парку та з проханням провести перевірку даного об’єкта.




В ході роз’яснень Юрій Єфімов зазначив, що вже на наступному тижні від Інспекції буде виділено представника для огляду території парку культури та відпочинку «Зелений гай» на вимогу від СВ Індустріального ВП ГУНП в Х. о.

Щодо проведення позапланової перевірки, зазначаємо, що підставою для здійснення позапланового заходу, відповідно до ст. 6 Закону України «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності» однією з підстав є обґрунтоване звернення фізичної особи (фізичних осіб). Тому гр. Ш було запропоновано звернутися до Інспекції зі скаргою або зверненням з викладеними порушеннями природоохоронного законодавства відповідним суб’єктом господарювання, що спричинило шкоду його правам, для можливості реагування в межах компетенції. Питання будуть розглянуті  відповідними фахівцями, на підставі поданих заяв.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці