Маємо перші результати роботи громадських інспекторів Харківщини



06 серпня 2020 року на території Миколо-Комишуватської сільської ради Красноградського району Харківської області, громадським інспектором з охорони довкілля Державної екологічної інспекції у Харківській області – Зайцевим Андрієм, було виявлено спалювання залишків сухої рослинності на сільськогосподарських угіддях площею близько 15000 м2  





Завдяки вчасному реагуванню на звернення громадського інспектора через лінію 101, підрозділ Красноградського МНС, за допомогою спецтехніки, локалізував пожежу та загасив її, попередивши займання сільськогосподарських посівів соняшника та кукурудзи, та не допустивши  займання польових трав та байрачних зелених насаджень поблизу.

«Підпалювач, гр. С. місцевий «горе-фермер», був виявлений мною – коментує громадський інспектор з охорони довкілля Андрій Зайцев, - та в подальшому був переданий патрульній поліції Красноградського райвідділу, який прибув за викликом на протязі 20-ти хвилин. Органами МНС та МВС було складено відповідні матеріали на порушника. Наразі готуються матеріали для передачі в Державну екологічну інспекцію у Харківській області для здійснення заходів адміністративного та матеріального впливу.»

          Дякуємо за плідну співпрацю!
        

         ЗНОВУ І ЗНОВУ ЗАКЛИКАЄМО НЕ ПАЛИТИ СУХУ ТРАВУ!НЕ НИЩИТИ ПРИРОДУ!

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці