На Харківщині стартував сезон полювання на пернату дичину, але пам’ятайте про правила полювання та відповідальність за їх порушення

 

З 8 серпня 2020 року на території Харківської області розпочався сезон полювання на пернату дичину.

З відкриттям сезону полювання Державна екологічна інспекція у Харківській області посилює  державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог природоохоронного законодавства з метою попередження, недопущення та  виявлення фактів порушень правил полювання.

У перші дні мисливського сезону держінспекторами було проведено роз’яснювальну роботу з мисливськими колективами щодо недопущення порушення природоохоронного законодавства. Але порушення ЗУ «Про мисливське господарство та полювання» при здійсненні заходів державного нагляду та контролю інспекторами вже були виявлені, внаслідок чого складено 9 протоколів та притягнуто 9 осіб до адміністративної     відповідальності  за частиною 1 статті 85 Кодексу України про адміністративні правопорушення.






Державна екологічна інспекція у Харківській області закликає всіх мисливців безумовно дотримуватись вимог чинного природоохоронного законодавства!

Просимо усіх небайдужих громадян проявити сумлінність та  вразі виявлення фактів браконьєрства повідомляти Державну екологічну інспекцію у Харківській області за телефоном 057-725-59-96 або E-mail: khark@dei.gov.ua.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці