Вітаємо харків’ян з Днем визволення Харкова від німецько-фашистських загарбників, Днем міста та Днем Державного Прапора України!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди 78-ї річниці визволення міста Харкова від нацистських окупантів. Завдяки героїзму, мужності та непохитної стійкості, 23 серпня 1943 року, передові армійські частини увійшли з боями до центру міста і остаточно звільнили рідний Харків від нацистської навали.  Це особлива подія, яка започаткувала відзначення Дня міста.

День міста – це свято об’єднує тих, хто тут народився і виріс, тих, хто приїхав, щоб залишитися назавжди у місті з особливим колоритом, традиціями, духовними цінностями та самобутньою культурою. Харків має 367-річну історію, пов’язану з іменами видатних особистостей, які зробили неоціненний внесок у розвиток науки, культури, літератури та мистецтва. Харків – перша столиця України, місто з невичерпаним потенціалом розвитку, найкрупніший адміністративний, індустріальний, транспортний, науковий та культурний центр України – мальовниче місто вражаючих фонтанів, найбільшої площі Європи, скверів й пам’ятників архітектури, які створюють неповторну атмосферу, що притаманна лише нашому рідному краю.

В цей славетний день ще відзначається національне свято – ми вшановуємо один з трьох символів суверенітету нашої держави – Державний Прапор України. Синьо-жовтий стяг уособлює нашу незалежність, є історичною пам’яттю і гордістю народу. Це символ духу та свободи нашої країни, символ всіх головних етапів і звершень, які сталися протягом усіх років нашої незалежної Батьківщини.

З нагоди свят колектив Державної екологічної інспекції у Харківській області щиро вітає харків’ян та бажає мирного неба, спокою, злагоди, добробуту і процвітання! Зичимо міцного здоров’я, сімейного та особистого щастя, мудрості в рішеннях, упевненості в словах, твердості в діях, сил і наснаги заради процвітання України!

Тож нехай ці свята будуть могутнім стимулом для натхненої, щоденної праці заради злагоди нашого народу та реалізації його потенціалу, а плідна робота буде надійною запорукою щасливого майбутнього рідного міста та України!

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці